NAJAARSMODESHOW KBO MADE EN DRIMMELEN.

Na de verplichte rustpauze van 2 coronajaren waren we afgelopen Woensdag 28 september weer in de gelukkige omstandigheid een najaarsmodeshow te organiseren en wel samen met de voorjaarsmodeshow voor de 18de keer.

Nadat iedereen door het team van ‘t Trefpunt van koffie of thee was voorzien kon het bestuur in een volle Biesboschzaal alle belangstellenden welkom heten om daarna

het stokje over te dragen aan mevrouw van Mierlo die samen met haar collega presentatrice Thea Flipse de show van de door Ridick vakkundig gekapte modellen en dressman in twee gedeeltes aan elkaar praatte. Om het helemaal af te maken

kon men schoenen van van der Pluijm en sieraden van Caractique bewonderen.

Rond drie uur was het eerste gedeelte voorbij zodat men in de pauze van een half uur de gelegenheid kreeg het één en ander te consumeren en tevens loten kon aanschaffen voor de trekking die na het tweede gedeelte van de show zou plaatsvinden.

Dit 2e gedeelte duurde circa drie kwartier waarna één van de bestuursleden alle

modellen en dressman op de catwalk riep en hen met een bloemetje hartelijk bedankte voor de door hen mooi verzorgde show. Ook een woord van dank voor alle medewerkers voor en achter het gordijn/de schermen.

Hierna kon de trekking plaatsvinden van de weer door de lokale ondernemers

beschikbaar gestelde prijzen. Nadat alle 22 prijzen een nieuwe eigenaar hadden gevonden kon men na een gezellige middag tevreden huiswaarts keren.  HPK.