Sponsorkliks.

 

STEUN UW VERENIGING KBO AFD.MADE EN DRIMMELEN.

Om te zorgen dat wij financieel een gezonde vereniging kunnen blijven hebben wij o.a. een relatie aangegaan met SponsorKliks.

 

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan uw vereniging/stichting, zonder dat het u een cent extra kost!
Bestel bijvoorbeeld online een cadeau via Greetz en uw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de verenigingskas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u ook bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!
Wilt u uw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw vereniging. Deze is te vinden op www.kbo-made-drimmelen.nl  Voor u een kleine moeite, voor uw vereniging directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw vereniging een warm hart toedragen.https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11200
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw vereniging. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw vereniging hier direct van!
Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Succes met uw aankopen.