KBO MADE EN DRIMMELEN SLUIT SEIZOEN AF MET FANTASTISCHE ZOMERFEESTMIDDAG OP 31 JULI 2022.

We kunnen niet beter beginnen dan met deze kop.

Ruimschoots voor aanvang begon zich een flinke rij wachtenden af te tekenen, men had er al zo lang naar uitgekeken. Even voor half 2 werden de deuren dan ook open gedaan en stroomde de zaal binnen een kwartier helemaal vol. Rondkijkend konden wij constateren dat iedereen de beste plaats had gevonden. In de tussentijd had ook het duo Anita en Ed zich klaargemaakt om het entertainment te verzorgen.

Nadat men van koffie/thee was voorzien kon klokslag 2 uur voorzitter Edith Pauwels iedereen hartelijk welkom heten met speciaal de vermelding dat er ook een aantal nieuwe leden waren waardoor zij ter informatie de aanwezige bestuursleden aan hen voorstelde. Verder gaf zij aan dat het fijn was dat wij deze dag zonder problemen

voor zo geweldig veel mensen konden organiseren. Zij wenste dan ook iedereen een

hele prettige middag toe.

Na nog wat mededelingen vanuit de organisatie begonnen Anita en Ed met hun muzikale talenten te strooien.  Met veel enthousiasme kregen zij dan ook snel de beentjes op de dansvloer. De niet dansende aanwezigen lieten zich ook niet onbetuigd door de nodige nummers uit volle borst mee te zingen. Dit ging door totdat Dylan van ’t Trefpunt om 3 uur iedereen tafel na tafel uitnodigde voor een mooi uitziend en heerlijk koud buffet. Men genoot hier zichtbaar van en was ook vol lof.

Rond half 4 werd ook de muziek weer gestart met als gevolg dat binnen korte tijd de dansvloer weer volledig bezet was. Van lieverlee werden ook de loten voor de aan het eind van de middag te houden trekking verkocht.

Tegen half 5 kwam er, na nog een geweldige polonaise, een einde aan de muzikale omlijsting van de middag. Een woord van dank aan Anita en Ed was dan ook zeer op z’n plaats, wat gevolgd werd met een groot applaus.

Hierna werd door het voortreffelijke team van ’t Trefpunt nog een kopje koffie/thee geserveerd waarna de trekking begon van de eerder verkochte loten. De prijzen varieerden van een waxinelicht tot collier met hanger. Nadat elke prijs een nieuwe eigenaar had gevonden werd om ca. kwart over 5 deze fantastisch geslaagde zomerfeestmiddag afgesloten en ging iedereen met een zeer goed gevoel huiswaarts.  hpk.