Bijeenkomst Senioren en Veiligheid 2023

Op donderdagmiddag 13 april in Breda. Komt u ook?

    

Ook dit jaar organiseert het Ministerie van Justitie en Veiligheid in de maand april informatiebijeenkomsten over Senioren en Veiligheid. Het ministerie organiseert de bijeenkomst in Breda samen met de gemeente Breda, de politie en

KBO-Brabant. 

                                                   

In een gevarieerd programma worden veel voorkomende manieren van (digitale) fraude en oplichting over het voetlicht gebracht. Dit is nodig omdat criminelen steeds meer en nieuwe methodes ontwikkelen om mensen geld afhandig te maken.

U krijgt concrete tips, niet alleen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt, maar ook over hoe te handelen als u slachtoffer bent geworden. Want een gewaarschuwd mens telt voor twee!

 

Alvast een tipje van de sluier over het programma
Catherine Keyl (bekend van TV) is presentatrice, burgemeester Depla van de gemeente Breda opent de bijeenkomst en bekende Nederlanders als Sybren van der Velden (Opsporing Verzocht) zullen u informeren over de laatste ontwikkelingen. Sybren wordt ook geïnterviewd in de Ons van april.

 

Komt u ook? U bent van harte welkom!

Hieronder vindt u meer informatie over de bijeenkomst in Breda:

  • Locatie: Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8, 4811DK Breda
  • Datum: donderdag 13 april
  • Inloop: vanaf 13.30 uur
  • Start: 14.00 uur
  • Einde: 16.30 uur
  • Buiten de theaterzaal staan standjes van diverse organisaties (waaronder KBO-Brabant)
  • Entree: gratis

U kunt zich opgeven via de website van KBO-Brabant. U vindt de uitnodiging met het invulformulier onder het kopje ‘Nieuws’. U kunt ook contact opnemen met KBO-Brabant, via e-mail: info@kbo-brabant.nl of via telefoonnummer
073 – 644 40 66.

Wij hopen u in Breda te ontmoeten.