Zondag 14 juni 2020 Passiespelen Tegelen

Passiespelen 2020: ‘Hem achterna’

De tekstschrijvers van de editie 2020 – Jan-Jaap Jansen en Ineke ter Heege – hebben een heel nieuw Passiespel geschreven. Actueler en met meer noodzaak dan ooit. Waarin het verhaal over de laatste dagen van het leven van Jezus weliswaar gehandhaafd blijft, maar waarin heel andere, hedendaagse accenten worden gelegd. Zo wordt de veroordeling tot de kruisdood door de Hogepriesters heftig bekritiseerd door Jozef van Arimathea; is Jezus eerder een rebel dan een Heiland; speelt Judas een verwarde rol van redder van de Messias en zijn de vrouwen rondom  Jezus – waaronder zijn moeder Maria en zijn goede vriendin Maria Magdalena – veel belangrijker en krachtiger geworden.

‘Hem achterna’ vertelt het verhaal van toen en nu, van strijd en corruptie in het oude en het nieuwe Jeruzalem, van onderdrukking, wanhoop en verdriet. Maar ook van liefde en vriendschap, van vurige hoop en een oprecht geloof in een betere wereld.”

 

Uw programma:

Om 11.45 uur vertrekken we vanuit Made naar Openluchttheater de Doolhof in Tegelen, waar we om ca, 13.30 zullen aankomen.

We zijn ruim op tijd en kunnen op het gemakje onze plaatsen (rang 1) opzoeken, voordat de voorstelling om 14.30 uur begint. De prachtige voorstelling duurt ca. 3 uur en zal onderbroken worden door een pauze van ca. 30 minuten. Tijdens de pauze staat een drankje voor u klaar.

Na de voorstelling stappen we in de bus voor het eerste deel van de terugreis. We stoppen bij een gezellig restaurantje op de route om de dag gezellig af te sluiten met een heerlijk diner. Na het diner rijden we terug naar Made waar we om ca. 22.00 uur zullen aankomen.

Inbegrepen:

Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning; begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;  programma zoals beschreven; zitplaats 1e rang voor een seniorengroep (60+); pauzeconsumptie, 3-gangendiner ter afsluiting op de terugweg.

Niet inbegrepen: Overige verzorging, persoonlijke uitgaven, en niet genoemde entreegelden optionele reis- en/of annuleringsverzekering en fooien.

Prijs per persoon:  € 79,00  Minimum aantal deelnemers: 40 personen.

Toeslag introducé € 15,00, deze kan mee indien plaats beschikbaar.

Inschrijven per bijgevoegd inschrijfformulier, afgeven of opsturen t.a.v. Edith Kuntzel, Antwerpenplein 19, 4921CS Made.

Factuur/ inschrijvingsbevestiging ontvangt u van Brabant Expres. Factuur voldoen aan Brabant Expres.

Inschrijven mogelijk tot 7 april 2020.