SINTERKLAASBINGO.

17 november jl. was het dan weer zover. Sint en Piet kwamen op bezoek bij onze maandelijkse bingo. Piet kwam als eerste binnen met de mededeling dat het paard van de Sint op hol geslagen was, gelukkig zonder gevolgen. Eenmaal binnen werden zij uit volle borst door het geweldige aantal van 83 deelnemers met een aantal sinterklaasliedjes toegezongen.

Vervolgens heette voorzitter Edith van Gils hen op passende wijze welkom en wel door middel van mooie woorden op rijm.

De Goedheiligman nam daarna de microfoon over en speelde samen met zijn Pieterman een drietal rondes bingo. Tussendoor werden een aantal personen in het zonnetje gezet waaronder onze jongste blom/vrijwilligster en bestuurslid Anita Ligtvoet. Voor haar kon deze dag dus niet meer stuk.

Na ongeveer een uur hard werken kwamen Sint en Piet met de mededeling dat zij niet langer konden blijven gezien het strakke schema van bezoeken die zij nog moesten afleggen. Zij namen dan ook met het geëigende *Dag Sinterklaasje* afscheid.

Toen het getrappel niet meer hoorbaar was werd een vervolg gegeven aan de bingo. Zeven rondes verder was het weer voorbij. Er kan worden teruggezien op een fantastische Sinterklaasbingo. Iedereen ging met een goed gevoel naar huis.    hpk.